fbpx

Adviseur

Jij boekt onvergetelijke vakanties voor onze gasten in ruim 40 catered chalets in zowel Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Je leert de chalets en skigebieden goed kennen en je adviseert gasten over de juiste skiverhuur, skilessen en de leukste après-ski!

Werken in een klein en hecht team

Je houdt van afwisseling, wij bieden een boeiende en gevarieerde functie in de reisbranche. Er zijn veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei. Je werkt bij ons in een klein hecht team. Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid en gastvrijheid is helemaal jouw ding!

Solliciteer direct!

Wat zijn jouw werkzaamheden als reisadviseur?

Om onze gasten te kunnen adviseren over het perfecte chalet wil je graag weten welke wensen de groep heeft. Is het een familie met grootouders of is het een vriendengroep die zo dicht mogelijk bij de après-ski wil verblijven? Met meer dan 40 chalets, met allemaal hun eigen kwaliteiten, is er altijd wel een geschikt chalet te vinden, passend bij de aanvraag. Bij het inventariseren van de wensen beantwoord je ook graag de vragen over het skigebied. Het uiteindelijke doel is dat we tevreden en terugkerende gasten hebben en de verwachtingen uit zijn gekomen of liefst overtroffen.

De gemaakte boekingen verwerk je nauwkeurig in ons boekingssysteem. Aan de hand hiervan kunnen de juiste facturen gemaakt worden door je collega´s van de Administratie, kan de juiste planning gemaakt worden door de afdeling Operations en zorg je ervoor dat de chaletstaf ter plaatse de benodigde informatie heeft om de gasten in de watten te kunnen leggen. Het contact met gasten en (Engelse) partners verloopt voornamelijk telefonisch en per e-mail.

Hier ga je werken:

Je komt te werken in een prachtige, historische villa uit de 19e eeuw in het centrum van Baarn. Het compacte team is hecht, informeel en hardwerkend. Met diverse achtergronden vullen wij elkaar aan. Maar één ding hebben wij allemaal gemeen; gek op gastvrijheid!

Hoewel wintersportvakanties onze specialiteit is, hoef je geen doorgewinterde skiër of snowboarder te zijn. Je belangrijkste taak is om klanten te helpen bij het plannen van hun droomreis, waarbij je jouw organisatietalent en reis-expertise inzet om ervoor te zorgen dat elke vakantie een succes wordt.

Wat bieden wij:

– Een boeiende en gevarieerde functie in de reisbranche;
– Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei;
– Een inspirerende en vriendelijke werkomgeving;
– Kansen voor reisavonturen als onderdeel van je werk.

Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou. Gastvrij, nauwkeurig en een liefde voor wintersport / reizen. Iemand die het ook leuk vindt om af en toe een chalet te ondersteunen. Zo kun je ons concept ervaren zodat jij met nog meer overtuiging onze gasten kan adviseren.

Functie eisen:

– Jij werkt fulltime (part time i.o.), bent gastgericht, gestructureerd en werkt georganiseerd;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en Duits en/of Frans zijn een pré;
– Jij bent vooral enthousiast en flexibel en je bent bereid om af en toe te reizen;
– Jouw rooster is normaal gesproken van maandag t/m vrijdag, maar op dienstreis kan dat anders zijn.

Arbeidsvoorwaarden:

Soort dienstverband: Detachering, vaste baan, parttime, fulltime, bepaalde tijd
Contractduur: 12 maanden
Weekuren: 30 – 40 per week
Salaris: €2100,00 – €2500,00
Werklocatie: Fysiek

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
– Bedrijfsfitness;
Reiskostenvergoeding;
– Vakantiegeld;
– Pensioen;
– Flexibele werkuren.

Solliciteer!

Privacy Preference Center