fbpx

Adviseur

Jij boekt onvergetelijke vakanties voor onze gasten

Werken in een klein en hecht team

Hard werken, maar met veel leuk onderling contact

Wat doe je als reserveringsmedewerker?

Jij bent het aanspreekpunt voor onze gasten. Je kan ze met passie vertellen over ons catered chalet concept. Eigen staf om hun verblijf te ontzorgen. Genieten met elkaar op en buiten de piste, daar draait hem om. Niet koken voor 20 mensen, geen afwas en geen boodschappen, dat klinkt toch heerlijk?

Om ze te kunnen adviseren over het perfecte chalet wil je graag weten welke wensen de groep heeft. Is het een familie met grootouders of is het een vriendengroep die zo dicht mogelijk bij de après ski wil verblijven? 

Met meer dan 30 chalets, met allemaal hun eigen pluspunten, is er altijd wel een geschikt chalet beschikbaar.  Bij het inventariseren van de wensen beantwoord je ook graag de vragen over het skigebied.

De gemaakte boekingen verwerk jij nauwkeurig in ons boekingssysteem. Aan de hand hiervan kunnen de juiste facturen gemaakt worden door je collega´s van de Administratie, kan de juiste planning gemaakt worden door Operations en zorg je ervoor dat de chaletstaf ter plaatse de benodigde informatie heeft om onze gasten in de watten te kunnen leggen.

Het contact met gasten en partners verloopt telefonisch en per email. 

Hier ga je werken:

In een prachtige, historische villa uit de 19e eeuw in Baarn. Het compacte team is hecht, informeel en hardwerkend. Met diverse achtergronden vullen wij elkaar aan. Maar één ding hebben wij allemaal gemeen; gek op gastvrijheid én wintersport.

Herken jij je in bovenstaande beschrijving? 

Dan zijn wij op zoek naar jou. Gastvrij, nauwkeurig en een liefde voor wintersport. Iemand die het ook leuk vindt om af en toe een chalet te ondersteunen. Om ons concept te ervaren zodat jij met nog meer overtuiging onze gasten kan adviseren.

Wat zijn onze functie eisen?

  • Fulltime (part-time in overleg)
  • Gastgericht
  • Gestructureerd en georganiseerd kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Beheersing van Duits en/of Frans is een pré
  • Je bent enthousiast
  • Je bent bereid om te reizen

Jij past natuurlijk blindelings bij deze functie, en de eisen zijn aangeboren talenten. Gelukkig maar, want we ontmoeten jou graag op ons kantoor in Baarn!

Solliciteer!

Privacy Preference Center