Comfortable catered chalets

Wens Chalets
Stationsweg 24
3743 EN Baarn

Telefoon: 035 8200 980
E-mail: operations@wens.nl

Over OnsWij zijn Wens Chalets, een toonaangevend bedrijf in de wintersportbranche, gespecialiseerd in het aanbieden van (luxe) catered chalets in de mooiste skigebieden van de Alpen. Met jarenlange ervaring en een passie voor uitstekende service streven wij ernaar om, samen met jullie, onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Sinds een aantal jaar is Wens Chalets ook actief in de zomer, waarbij wij een aantal hotels middels Booking.com verhuren aan onze gasten op basis van logies en ontbijt.

Bij Wens Chalets draait alles om kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze missie is om elke gast een unieke en zorgeloze vakantie ervaring te bieden, waarbij comfort, gezelligheid en service centraal staan. Wij geloven dat een perfecte vakantie begint bij een warm welkom en eindigt met prachtige herinneringen.

Onze gasten bestaan uit families, vrienden en groepen die op zoek zijn naar een hoogwaardige en ontspannen vakantie. Zij kiezen voor Wens Chalets vanwege onze aandacht voor detail, persoonlijke service en de gezellige sfeer die wij creëren. Als medewerker van Wens Chalets speel jij een cruciale rol in het waarmaken van hun verwachtingen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en avontuurlijke baan in de prachtige Alpen? Wil jij deel uitmaken van een team dat zich inzet voor kwaliteit en gasttevredenheid? Dan horen wij graag van jou! Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij het verschil kunt maken bij Wens Chalets.

wens chalets catered chalet

Werken bij Wens Chalets

Een herinnering voor het leven! Ervaar avontuur, gezelligheid, hard werken en de betovering van sneeuw of zon!

Hospitality

Uitgebreide menu's

Leuke gasten

Persoonlijk contact

Gevarieerd ontbijt

Voor echte teamplayers